Contacte

Mob:  +373 79 925 991

Fix:     +373 22 925 991

Adresa:  MOLDOVA , Chisinau, str. Independentei 28


  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Subiectul

  Mesaj

  Salonul de inchiriere propune clientilor sai asa serviciu ca inchiriere automobilelor cu toate feluri de asigurari.
  In acest caz, clientilor li se ofera garantia conditiilor tehnice excelente a automobilului inchiriat.
  Multor persoane le este frica de chirie auto Moldova, din motivul deteriorarii fara premeditare, de exemplu, in cazul parcarii nereusite. Cu toate acestea, astfel de preocupari sunt absolut inutile, deoarece toate automobilele salonului nostru sunt asigurate. Prin urmare, clientul nu va plati pentru transportul accidentat in rezultatul producerii oricarui incident neintentionat.
  Oferim serviciu de chirie auto Moldova de toate marcile, din productie nationala si straina. Din imensul parc auto  clientul numai decat isi va aleaga un automobil convenabil. Toate automobilile sunt in stare excelenta, care este permanent mentinuta de catre specialistii din Service Center.
  Fiecare persoana are nevoie de siguranta ca calatoria sa nu se va termina undeva cu asteptare unui evacuator pe o oricare autostrada din Republica. Necatind la faptul ca zona Republicii este relativ mica, orice defalcare in timpul calatoriei este foarte neplacut si va lua mult timp. Pentru a evita astfel de situatii, specialistii Centrului de servicii a companiei testeaza transportul dupa fiecare client pentru evita oricare defecte si ulterior reparatia acestora.
  Insa nu trebuie de uitat faptul ca automobilele de la cei mai renumiti producatori, tocmai produsa poate esua. In asa caz, compania ofera alegerea altui automobil de aceasi valoare, respectiv transmiterea la locul de oprire pentru utilizarea ulterioara.
  Pentru cei care doresc sa efectuieze o rezervare, compania garanteza ca vehicul rezervat v-a fi prezentata pentru perioada convenita.In cazul de forta majora, oferim schimbul altui automobil echivalent in acelasi loc si in acelasi timp, dupa cum sa convenit.
  In pretul  inchirieri automobilelor se include auto asigurare nelimitata obligatorie si CASCO la anumite masini, care permite clientului sa se simta sigur si nu-si faca griji de faptul ca ar trebui sa plateasca pentru transportul accidentat. Caci cooperarea cu noieste o garantie de siguranta si securitate, confirmata de catre una dintre cele mai populare metode de asigurare.
  Daca sunteti interesat de o masina in chirie, suntem mereu gata sa va prestam ajutorul nostru profesional prin oferirea unui automobil potrivit pentru inchiriere in Republica. Arenda auto Moldova.