Servicii Suplimentare

vip_transfer

      Transfer auto

f9b28b4fc625f8f59775c14045b4231c

    GPS   

Detskie-kresla-dlya-avto-assortiment

   Scaune pentru copii

Indiferent de conditiile si obligatiile partilor, orice contract trebuie sa fie intocmit documentar. Contractul de inchirieri auto in Chisinau nu este o exceptie.
– Daca va-ti decis sa luati inchiriati auto in Moldova, trebuie sa respectati urmatoarele formalitati:- clientul, care intocmeste contractul inchirierei prin semnatura sa, trebuie sa aiba la el pasaportul si permisul de conducere cu experienta de conducere de cel putin 1 an;- inchirierea trasportului poate fi acordata numai persoanelor in varsta de 21 de ani;- prin transferul masinei este necesar un gaj in euro sau in alta valuta convenabila pentru dumneavoastra (suma este proportionala cu costul de inchiriere a unei masini, pe care o puteti gasi in lista noastra de preturi);- plata pentru intreaga durata a contractului inchirierei se efectueaza in moneda nationala.
Intocmirea unui contract il puteti efectua direct la oficiul companiei «Alancar». Pentru comoditatea clientilor aceasta formalitate o putem efectua si in timpul transferului masinii in orice punct al orasului. Dupa verificarea starii corespunzatoare a masinii, clientul semneaza un contract si achitand costul gajului, este in drept de a utiliza masina pentru scopuri personale.
Agentia «Alancar» garanteaza o stare perfecta a masinilor inchiriate. Noi avem grija de siguranta dumneavoastra!
Inchirieri auto in Chisinau la ora actuala este una dintre cele mai populare servicii ale companiei «Alancar». Serviciu inchiriere masini, poate fi folosit de client pentru orice scop de la ceremonii denunta pana la intalniri de afaceri. Sarcina noastra – de a oferi masina necesara clientului, garantand starea tehnica si documentara perfecta a transportului.
Transmitere unui auto in chirie in Moldova clientului nu se limiteaza numai la sediul companiei si se efectueaza in orice punct al orasului, dar transferul masinei clientului este posibila si in afara orasului (in acest caz, masina impune un consum de combustibil suplimentar, iar compania percepe o taxa in valoare de 25 euro pentru distanta parcursa). Refuzul masinei livrat il va costa pe client o penalizare de 10 euro
Transportul inchiriat va fi livrat in perioada specificata in contract, starea trasportului trebuie sa corespunda cu data transferului sau inchiriat. Respectul reciproc – este cheia cooperarii de succes. Compania «Alancar» asteapta comenzile dumneavoastra! Inchirieri auto Chisinau.