Promotii

Chirie auto in Moldova de la compania Alancar. Suntem mindri ca facem intotdeauna cele mai bune rezultate pentru clientii nostri. Serviciul nostru excelent pentru clienti face ca inchirierea masinilor sa fie cit mai simpla posibil. Indiferent daca aveti nevoie de o masina pentru afaceri sau pentru placere, ne straduim in mod constant sa imbunatatim serviciile noastre pentru a va face inchirierea masinilor cel mai bun, precum si cele mai curate. Avem o varietate mare de masini moderne pentru a alege de la nevoile dvs.

 

Oferta activa pentru lunile februarie si martie! La bronarea automobilului din classa econom de la 30 de zile 11 euro. Si livrarea pentru chirie auto in Chisinau la aeroport ramine gratis. 
Doriti
sa rezervati o masina si nu cunoasteti procedura de bronare? Sau poate ai facut deja o rezervare si doriti sa specificati termenii contractului? Deci, sunteti pe drumul cel bun!
In primul rind este necesar sa decideti ce fel de masina aveti nevoie. Pe paginaparc autofaceti cunostinta cu parcul disponibil de automobile, in care sunt reprezentate diferite clase de automobile. Compania Alancar la fel ca ceilalti operatori internationali majori, procedura de chirie auto in Chisinau dureaza un sfert de orapentru a selecta o masina corespunzatoare, factorul de tarifare pentru limitarea raspunderiisi insasi cheia este deja trimisa catre client.
Catre clientii permanenti, care sunt in baza de date si sau bucurat deja de serviciile respective executarea documentelor cu privire la chiria masinii inchiriate dureaza mai putin de 5 minute.
Analizarea auto se efectueaza foarte atent, si durata este 5-10 minute. Biroul de inchiriere Alancar Moldova este amplasat in loc accesibil si convenabil, in zona cu infrastructura dezvoltata in imediata vecinatate a statiei de petrol si de spalatorie auto.
Deasemenea posibilitatea de livrare gratuita a masinii intr-un loc convenabil pentru client, la aeroport, la gara feroviara . Pentru confortul dumneavoastra, va recomandam sa rezervati o masina cu o zi inainte. In acest fel putem garanta furnizarea masinii in ordinea pe care o doriti.
Dragi prietenii grabesc sa va informez ca de la bata 1 octombrie pana la 15 decembrie anul 2016 fiecare zi de inchiriere 8,15 si 22 vor fi gratuite. Promotia data nu depinde de durata unei singure automobile inchiriat in Moldova. Ne-am pregatit carduri de depozitare pentru evidenta numarului de zile in cazul in care inregistrarile vor fi pastrate. Vom fi bucurosi sa va oferim serviciu de inchiriere auto in Moldova. Aceasta actiune va fi reluata, va vom informa pe aceasta pagina si cartela neutilizata va fi valabila. Va asteptam cu mare drag, compania Alancar!
Va anuntem ca de pe 1 February 2017 Promotia va fi prelungita.


O masina veche BMW E36 Coupe. La prima vedere, ai dori sa-l dai la prelucrarea fierului vechi. Dar, după 3 luni de lucru insistent masina data a primit o viața noua. Discurile cu 16 raza inlocuita cu 17. Salon modificat cu piele calitativa portocaliu si negru, care in opinia noastra, este foarte bine privit pe un fundal al masinei verde luminos. Capacitate cilindrica 1600 cc 2500 cc inlocuieste cu m50b25tu. Rent a car in Moldova. Noi nu numai muncim, dar de asemenea, dam renastere masinilor de timp pentru placere.

Vom continua sa modificam masinile? Va reamintim ca compania noastra ofera serviciul de inchiriere de masini in Chisinau si Moldova. Deci, profesionistii nu gasesc neajunsuri insa evaluiaza rezultatelor. Sper ca ai ghicit ca aceasta vom face. Baza de l BMW E46 Cabrio si GAZ 21. Ne dorim sa combinam doua epoci antic cu contemporan. Verificam cunostintele geometrie, pentru a imbunatati abilitatile în sudura.

gaz-21

 

 

 

 

 

 

 

In timpul nostru, ii datoram atât de mult progres. Progresul face viata noastra mai usoara prin  placeri utile. Cum ar fi masina de spalat, calculatoare, telefoane inteligente, televizoare si altele. Una dintre cele mai importante inventii ale omului, este masina. Datorita miracolul tehnologiei reusim multe intr-un timp scurt, si distanta nu pare a fi o problema insolubila. In timpul nostru, omenirea sa bazat in totalitate pe masinile in viata de zi cu zi.

Ne bazam pe masini la fel si viata oamenilor dragi.

Principalele criterii la alegerea vehiculului pentru chirie auto Chisinau- este siguranta si fiabilitatea.

Dar este adevarat ca sunt masini de incredere, asa cum se face publicitate de la producatori?

In fiecare an, masinile devin din ce in ce in ce mai nesigure, iar marcile premium germane sunt inainte de restul. Astazi este publicat pe Internet un numar foarte mare de statistici personalizate, dar nimeni nu spune in mod deschis ca aproape toate motoarele moderne, in esenta sunt de unica folosinta ca si masinile insasi.

Cercetarile de maeketing inca  la mijlocul anilor 90  au analizat ca masina care conduce mai mult de 150 000 km nu este profitabila din punct de vedere economic pentru producator adica 5 ani este viata unui auto, respective  nu este o intrebarea pentru o masina din China, care este dificil de o numi masina. Statisticile sunt confirmate pentru masini claselor premium deacea  principalele criterii sunt costul de reparatie si nivelul de insecuritate pentru conditiile locale. Compania noastra va ofera serviciul de inchiriere de masini in Moldova  ani de service auto dovedit in cele mai bune centre de service in masinile noastre parcului sunt masini de inchiriat pentru orice client, masini de clasa economic la prima!

In 2017 faimosul compozitor moldovean a implinit 80 de ani.

Cu aceasta ocazie, o carte a fost scrisa despre compozitorul, care a fost lansat pe piata rusa si, originar din Moldova, Eugen Doga  a prezentat la mijlocul lunii decembrie la bastina. In orasul Balti a fost o seara in onoarea compozitorului.

Generatia mai in virsta cunoaste muzica sa pentru filmul „ Табор уходит в небо “, „ Мой ласковый и нежный зверь“ valsul din film  atit de bine cunoscut, presedintele  american Ronald Regan a vorbit despre activitatea sa ca o lucrare a secolului. Toate realizarile lui Eugen Doga pot fi listate pentru o lunga perioada de timp, dar acesta nu este scopul nostru. Vrem doar sa ne exprimam mindria pentru faimosul concetatene. Reprezentantii sai au venit din Rusia, au inchiriat o masina de la compania noastra si soferul nostru a fost onorat sa fie fotografiat pentru memorie.

Suntem incintati sa fim de folos unor astfel de oameni celebri.

In lumea moderna, este foarte important sa va miscati repede si rapid de la un punct la altul. Este posibil sa se utilizeze companiile aeriene si companiile care ofera servicii masini in chirie. Fiind in Moldova sau Chisinau, apelati la serviciu, ne vom intilni la aeroport.

masini in chirie aeroport