chirie auto in Chisinau

mers foto 2
rav foto 1
camry foto 2avensis 2$_57
$_57 (3)


$_57 (6)

$_57 (8)
toyota corola foto 1

volvo in chirietoyota in chirieinchirieri cu cutia automatamercedes chirie masini chisinau

Agentia „Alancar” excelenta companie, serviciilor de chirie auto in Chisinau, predestinate persoanelor fizice, si juridice. Cine sunt clientii nostrii? Persoanele fara automobil  propriu, turisti, oameni de afaceri din strainatate, ambasadori.

Agentia noastra excelenta companie, serviciilor “chirie auto in Chisinau“, predestinate persoanelor fizice, juridice. Cine sunt clientii nostrii? Persoanele fara automobil propriu, turisti, oameni de afaceri din strainatate, ambasadori.
Nu este nici secret ca, in special, orasul se observa cel mai activ trafic transportului comparativ cu alte localitati urbane din tara. Este un fenomen normal, avind in vedere ca nu este un oras obisnuit, municipiul, cotidian populatia se deplaseaza spre treburile sale: la serviciu, la invatatura ulterior sa deplaseaza spre casa. Numai proprietarul unei masini poate sa-si aleaga in mod independent cea mai optima ruta in orice directie. Daca nu aveti masina personala dar aveti treburi neaminate, compania “Alancar” ofera servicii “chirie auto in Chisinau” pentru solutionarea dificultatilor create.
Nu de putine ori, pe parcursul zilei, populatia municipiului parcurg prin oras un total 10-20 in deosebi si mai mult. Drumul spre locul dorit cu rutiera deseori neopune sa schimbam mai multe mijloace de transport. Momentul dat este neplacut din punct de vedere economic si folosirei timpului. Practicarea chiriei automobilului uneori e mai logic decit chemarea taxiului. Tot transportul specificat recent nu sunt efective pentru calatorii prin oras in mai multe zone, dar timp este insuficient. In asemenea situatii o masina inchiriata cea mai buna solutie.
Gama larga auto din fiecare classa (econom, mediu, business, SUV, retro, masini lux).Aveti vreo ceremonie, intrevedere de afacere, calatorie turistica, invitatie la rude alegeti auto in chirie Chisinau.  Pentru usurarea calatoriei prin traficul intens au capitalei va oferim masini cu cutie de viteza automata. Persoanelor care detin insuficient timp pentru a conduce, au sansa arendarii masinei cu soferul care o sa va ajute a folosi tot timpul propus. Clientii care doresc sa soseasca in tara, eventual ajunsi la aeroport sau orice punct de sosire a orasului, ii intilnim, la necesitate ii petrecem, la sfirsitul arendei. Acest serviciu se incadreaza in costul arendei masinei, oferindu-se 24h.
Pentru aceasta este necesar sa ne contactati prin E-mail sau la nr. Telefonului afisat in contacte, cu informatii despre ora si locul sosirii. Prin ce este atractiv serviciul companiei „Alancar” ofera rent a car Moldova? Desigur, este perfectarea operativa a comenzii si primirea corespunzatoare a transportului necesar, cu indeplinirea unor conditii minime. Imposibilitatea sosirii la agentie personal, oferim serviciul “livrare gratuita” la resedinta clientului. Nu va lasam asteptati mult timp, livrarea rapida in municipiul Chisinau. Clientul isi asuma obligatiunea reprezentarii actelor (buletin, permis), achitarii perioadei arendarii potrivit tarifului indicat pe sayt.  Clientul achita penalitate tariful 10 euro angajatului agentiei care a predistinat automobilul dar chiriasi anuleaza inchirierea masinei livrate.
Avantajele, accesebilitatea inchirierii auto e clar definita. Tarifile convenabile, autoparcul divers atrage la serviciile la filiala Alancar”. Nivelul ridicat de deservire confirma alegerea potrivita.