Biciclete in chirie Chisinau

  • Спортивный горный велосипед GIANT

Biciclete in chirie Chisinau

 

 

 

 

 

 

 

 

24 ore – 150 lei

8 ore – 100 lei

1 ora – 40 lei

Urmatoarele ore a cite 10 lei ora

gaj – 300 lei

 

Daca sunteti fan al plimbarilor velo, dar nu detineti propria bicicleta aveti posibilitatea a contacta compania noastra. Furnizarea serviciului inchiriere biciclete in Chisinau pentru weekend si sarbatori petrecute la aer liber in preajma sportului activ.
Toate bicicletele au stare exelenta, calitate superioara de diverse dimensiuni modele si tipuri.
Aveti necesitatea sa mergeti intro zona de agrement deluroasa avem pentru chirie biciclete in Chisinau de munte care echipat corespunzator pentru prevenirea leziunilor la roti.
Moldova este caracterizata cu o multime zone deluroase pentu care sunt destinate bicicletele de munte. Respectiv daca ati planificat plimbare pe autostrada aveti nevoie de baic pentru sosea.
Compania noastra detine velo transport pentru femei, barbati si pentru adolescent in different de virsta si statura.
Dupa colaborare permanenta si bineintelegere oferim reduceri semnificative. Cel mai important in relatii, stima si respectul reciproc din partea companiei noastre.
Suntem mereu binedispus sa coloboram cu personae implicate in odihna active.
Spre deosebire, o masina sau o bicicleta este ecologic, nu consuma combustibil si, in consecinta, nu polueaza mediul inconjurator, acesta poate fi parcate oriunde si posibilitatea trecerei in ambuteaje. Dar, cel mai important, plimbarea cu bicicleta, va fi favorabil pentru sanatate. In plus, puteti inchiria o bicicleta cu un pret mic din punct de vedere economic.
Pretul pentru biciclete in chirie in Chisinau este de la 40 lei ora! Si inca un moment despre costul unei biciclete, inchirierea bicicletei costa aproximativ zece ori mai ieftin decat a procura o bicicleta noua. De asemenea, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la depozitarea bicicletei. Biciclete in chirie Chisinau

De asemenea, ai putea dori...

Leave a Reply

Your email address will not be published.