Chirie auto cu sofer Chisinau BMW E 38 Long

chirie auto chisinau cu sofer bmwinchirieri bmw chisinau autochirie chisinau bmw

BMW E38 Long se da in chirie numai cu sofer si pretul indicat pe site, include 8 ore de munca continua a soferului si pretul de inchiriere al masinii. La ore suplimentare de lucru ale soferului, convenim separat.

 

Combustibil Gaz/Binzin
Cutia de viteza Automat
Anul producerei 1997
Capacitatea cilindrica cm3 2800
ABS Da
Climat-control Da
Geamuri electrice Da
Locuri 5
Durata Pretul
1 zi 65 euro
2-3 zile 60 euro
4-7 zile 55 euro
8-14 zile 50 euro
15-21 zile 47 euro
Mai mult de 22 zile 45 euro
Gaj

 

Chirie auto cu sofer Chisinau. BMW e38 long.

O masina clasica fabricata calitativ, asa cum a fost obisnuita pentru bavarezi in anii ’80 si ’90. Comfortul modelului 7 nu cedeaza masinilor moderne, iar siguranta  poate concur cu BMW modern.

Nu intimplator alegerea noastra sa concentrat pe acest model.

La urma urmei, inchiriere masini cu sofer in Chisinau si Moldova este in primul rind comfort, siguranta, alinare  pentru pasager. Locurile sunt suficient de masive.

Lungimea lunga depaseste lungimea sedanului conventional e38 cu aproximativ 15 cm, datorita extensiei interioarelor pentru scaunele din spate. Airbagurile frontale si laterale respectiv un corp durabil ne ofera un sentiment de incredere pe timpul calatoriei. Modelul 7 are tot ce ai nevoie pentru sisteme de incalzire confort interior, sisteme de incalzire autonoma, aer conditionat, accesorii de putere, suspensie moale, care este foarte importanta datorita conditiilor de drum, sistem audio-video, controlul stabilitatii vehiculului, ABS, etanseitate compartimentul pentru pasageri izolat de sunete care nu sunt necesare, detine cald in timpul iernii, si se raceste in timpul verii pentru o lunga perioada de timp. Masiv, sigur si confortabil BMW e38 Long pentru chirie. Inchirierea acestei “nave” va va face placere.

Chirie auto cu sofer Chisinau. BMW profesionist orientat perfect in capitala Moldovei si in intreaga tara. Ce este atractiv in privinta acestei optiuni? Timpul de calatorie poate fi utilizat la maxim. Calatorind in jurul Moldovei, veti vedea frumusetea tarii noastre. Economisiti timp pentru cautarea adreselor si oraselor potrivite. Energia voastra va fi indreptata in directia necesara, nu in conducere.

 

De asemenea, ai putea dori...

Leave a Reply

Your email address will not be published.