Chirie md apartamente Chisinau

Pretul Lei (md)
1 zi 350-650
Mai mult de 5 zile reduceri
de la 10-00 pina 16-00 350-550
de la 21-00 pina 9-00 350-550
1 ora (min.3 ore) 70

Apartamente pentru chirie zilnica in Chisinau.

Ce trebuie sa aveti cu dvs.:

– buletinul de identitate

– suma necesara pentru plata chiriei unui apartament

De asemenea, locatarul este obligat sa transfere locatorului locatia in aceeasi stare pe care a primit-o.

Cind este nevoie camera pentru o ora in chirie telecentru.

De exemplu, in timp ce calatoriti in aceasta tara sau din tara in tara. Iar Moldova si capitala ei nu fac exceptie. Exista cazuri de intirziere de zbor a aeronavei, nu sunteti  din oras si  pentru a merge la celalalt capat al lung a tarii este obositoar, dar aeroportul nu este un loc de dormit si atunci ai nevoie cu siguranta de chirie md apartamente Chisinau .Chisinau este un oras frumos si puteti sa petreceti timpul in urma unei plimbari in jurul orasului. Unde sa caute gazda in chirie Chisinau fara agentie in orasi? Raspunsul este logic. Compania care ofera atit automobile, cit si apartament in chirie Chisinau este un partener de incredere. Multi ani de experienta in furnizarea de servicii de inchiriere ne permite sa intelegem cu exactitate si cu acuratete ce au nevoie clientii nostri. Avem apartamente in chirie Chisinau, in toate zonele din oras ca un apartament studio din Chisinau, si cu o multime de camera. La alegerea dvs. cu familia, indiferent daca va aflati in oras singur, veti fi multumit de serviciul dat.

Daca sunteti in strainatate si doriti sa veniti o perioada mai lunga, vom oferi lunar apartamentele de la Chisinau. Confortul si siguranta sunt garantate. Timpul petrecut  in Moldova va fi amintit nu numai frumusetea obiectivele turistice, dar, de asemenea, tara in general.

In procesul de cautare, gazda in chirie Chisinau sunt adesea ghidate de pretul chiriei si uita despre calitatea serviciului. Nu este necesar din cauza diferentei minime a pretului de a dispretui profesionalismul si experienta. Personalul nostru este disponibil 24 de ore din 24 in caz de urgenta. Clientul primeste intotdeauna camera curata, ca toata lenjeria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.